Buca Kent Konseyi'nin, ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşları'nın yöneticilerini bir araya getirdiği toplantıya katılan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, "Hepimiz Buca için çalışıyoruz. Buca için birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Buca Kent Konseyi Başkanı Rezzan Gerdik ile Kent Konseyi STK Meclisi Başkanı Fazilet Ataseven'in önderlik ettiği buluşmaya geniş bir katılım oldu. Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'nın eşi Oya Tatı'nın da katıldığı buluşmada konuşan Fazilet Ataseven, ilçede geniş bir konsensüs sağlamak isteklerini belirtti.

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, geçmişte kendisinin de Kent Konseyi Yürütme Kurulu'nda bulunduğunu belirtirken, başkanlığı döneminde konsey çalışmalarının etkili hale geldiğini vurguladı. Kent Konseyi yöneticilerine teşekkür eden Başkan Tatı, "Arkadaşlarımız gerçekten bir kentin konseyinin nasıl oluşturulduğunu, bir kentin konseyindeki insanların neler yapabileceği birbirlerine anlattılar daha önce ve sonra halka anlatıyorlar. Güzel işler oluyor. Özellikle ben hala 'halk evi' diyorum. Yaptığımız semt evleri ile orada yaptıkları çalışmalarla, toplumu bir arada tutmak için yaptıkları tutkal mücadelesi ile çok güzel şeyler yapıyorlar."

Omuz omuza yürüyeceğiz

Başkan Tatı, "Hepimiz Buca için çalışıyoruz. Bizim sloganımız (İşimiz Buca, gücümüz Buca) bunu da gerçekleştiriyoruz" dedi.
Yarı olimpik yüzme havuzunun temelini atacaklarını da belirten Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, "Şirinyer projemizi zaten biliyorsunuz, oda protokol aşamasında. Ben parkları saymıyorum parklar, temizlik çalışmaları yürüyor. Sizler benden daha iyi yaşıyorsunuz. Bunların hepsinde gene beraber olacağız. Tabi ki öncelikle birbirimize tutunarak omuz omuza bu yollarda yürüyeceğiz" diye konuştu.