Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ile Güney 21 Marketçilik Limited Şirketi arasında imzalanan protokol ile "Paylaşıyoruz, seyirci kalmıyoruz" isimli sosyal sorumluluk projesi başlatıldı. Mağazanın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kılıçaslan kampanya ile 3 ay içerisinde toplam 2 bin aileye ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı.

Sosyal hayata katkı

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, muhtarlar aracılığı ile belirlenen yardıma ihtiyaç duyan ailelere 15 günde bir biriken para karşılığında pirinç, bulgur, un, yağ, şeker, zeytin gibi gıdaların bulunduğu paketlerin dağıtılacağını açıkladı. Başkan Tatı, şunları söyledi: "Kentimizdeki işadamlarımızın sosyal hayata katkılarını önemsiyoruz. Spora, sanata, eğitime yapılacak katkılar gibi Ramazan ayında da yoksullarımızla hayatı paylaşıyoruz. Belediyemizin sosyal yardımlarının dışında bu proje ile 3 ay içerisinde yaklaşık 2 bin aileye ulaşmayı hedefliyoruz. Tüm Buca halkını bu kampanyaya katkı yapmaya çağırıyorum."

Güney 21 Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kılıçaslan ise Buca Belediyesi ile işbirliği yapmaktan onur duyduğunu söyledi, "Buca'da yardıma ihtiyaç duyan ailelerin ulaştıracağımız paketler ile Ramazan'da bir nebze nefes almalarını sağlamak istiyoruz. Bu kampanyamızı dönem dönem sürdürmeyi planlıyoruz" dedi.