Bornova Belediyesi'nin, modern koşullarda alışveriş için inşa ettiği Çamkule Pazaryeri'nde geçen ilk tezgahlar kuruldu.
Kuraların çekilmesinin ardından sebzeden meyveye, kuru bakliyattan tekstile bütün tezgahların kurulduğu pazaryerinde alışveriş heyecanı başladı. 3 bin 647 metrekarelik alanda inşa edilen Çamkule Mahallesi Pazaryeri, 225 tezgahla bölge sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılayacak.

İlk Pazar alışverişini modern Çamkule Pazaryeri'nden yapan vatandaşlar ve pazarcılar yeni tesisin açılması nedeniyle memnuniyetlerini dile getirdi. Bornova Merkez Pazaryeri ise 14 Eylül Pazar günü yeni yerinde hizmet vermeye başlayacak. Merkez Pazaryeri'nin toplam kullanım alanı 6 bin 800 metrekareyi buluyor. Yürüyen merdivenli modern pazaryerinde otopark da bulunuyor.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da, daha iyi ve kaliteli hizmet için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Çamkule Pazaryeri'nin hizmet vermeye başladığını, Bornova Merkez Pazaryeri'nin de önümüzdeki Pazar günü açılacağını söyleyen Başkan Atila, 'Çamkule'de vatandaşlarımız yepyeni bir pazaryerinde alışveriş yapmanın ayrıcalığını yaşadılar. Şimdi Bornova Merkez'de oturan vatandaşlarımız da modern pazaryerinde alışveriş yapma imkanına kavuşacak' dedi.