Belediyenin Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, vergilerin 2013 yılı 2'nci taksitlerinin ödeme süresinin 30 Kasım 2013 cumartesi günü sona ereceği bildirildi. Çiğli Belediyesi vatandaşın vergilerini cezalı ödememeleri için gerekli önlemleri aldı.

Vatandaşlar, vergi borçlarını belediyenin zemin katta bulunan tahsilat veznelerinden yapabiliyorlar.  Ödemeler, belediye tahsilat veznelerinden kredi kartından da tahsil edilebiliyor. Ancak vergi borçlarını bankalar aracılığıyla ödemek isteyen vatandaşlar Vakıfbank hesabından ya da 678894 numaralı posta çeki hesabından ödemelerini yapabilecekler. Öte yandan dileyen vatandaşlar belediye web sayfası www.cigli.bel.tr adresinden online olarak da vergilerini ödeyebilirler.

Çiğli Belediyesi'ne vergi ödemeye gelen yaşlı ve çocuklu kadınlar ayakta beklemiyor. Ferah bir ortamda bulunan koltuklarda sırasını bekleyen vatandaşlar, numaratör sistemiyle çalışan vergi bölümünde sırası gelince ödemelerini kolaylıkla yapabiliyorlar. Çiğli Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü 30 Kasım cumartesi günü de açık olacak ve vatandaşlar vergilerini hafta sonu da ödeyebilecekler.