Yazar ve senarist Emrah Serbes, 22 Eylül tarihinde İzmir-Aydın otoyolunda 59 yaşındaki Ayhan Özçelik'in aracına arkadan çarpmıştı. Kazada sürücü Özçelik ve 16 yaşındaki Zeynep Özçelik olay yerinde hayatını kaybederken, anne Nilgün Özçelik ise 12 günlük mücadelenin sonunda hastanede kurtarılamamıştı.

Kaza sonrası ilk olarak Serbes'in yanında bulunan arkadaşı Kenan Doğru kazayı kendisinin yaptığını söylemiş, ancak daha sonra Emrah Serbes, kazayı kendisinin yaptığını itiraf ederek tutuklanmıştı.

Kaza sonrası 112'yi ilk arayan kişi olan olayın tanığı TIR şoförü yaşananları anlattı. Savcıya ifade veren Aziz T., saat 04.30 sıralarında İzmir'den Aydın'a doğru ilerlediğini o sırada sol tarafından çok hızlı bir şekilde siyah renkli bir otomobilin geçtiğini söyledi. Hızdan dolayı TIR'ın sallandığını da belirten Aziz T., aracın 100 metre ilerde de seyir halinde olan beyaz renkli bir araca arkadan çarptığını anlattı. Çarpmanın etkisiyle beyaz aracın bariyerlere çarptığını belirten Aziz T., siyah renkli aracın ise yolun 1.5 metre aşağısına düştüğünü söyledi.

Havanın yağışlı olması nedeniyle duramadığını belirten Aziz T., ancak kazayı hemen 112'ye ve polise bildirdiğini anlattı.