Karşıyaka ilçesi Bostanlı Mahallesi'ndeki evinin önünde darbedilen Canbek, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Çiğli Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İl Sağlık Müdürü Bediha Salnur, yüzünden ve başından yaralanan Canbek'i hastanede ziyaret etti.

Salnur yaptığı açıklamada, aldığı darbeler nedeniyle yüzüne dikiş atılan Canbek'e yapılan saldırıyı kınadı.

Salnur, "Canbek'in hayati tehlikesi bulunmuyor. Kontrol amacıyla bu akşam Çiğli Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanemizde gözlem altında tutacağız." dedi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

GÖZALTINA ALINDI

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, ESHOT Genel Müdürü Raif Canbek'e dün akşam evine gittiği sırada yumruklu saldırıda bulunduğu iddia edilen 1 kişi gözaltına alındı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin toplu ulaşım kurumlarından olan ESHOT'un Genel Müdürü Raif Canbek, dün akşam saatlerinde Karşıyaka ilçesindeki evine girmek üzereyken, bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Yüzünden yaralanan Canbek, olayı gören komşuların ihbarı üzerine gelen ambulansla Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada çekilen beyin tomografisinde herhangi bir sorun çıkmayan Rafi Canbek, yüzüne dikiş atılmasının ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, yumruklu saldırının şüphelisi olarak 17 yaşındaki bir kişiyi gözaltına aldı. Şüpheli gencin, Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusu sürerken, polisin, olayın arkasında azmettirici kişi ya da kişiler olabileceği düşüncesiyle soruşturmayı sürdürdüğü belirtildi.