Ak Parti İzmir İl Başkanı Akay, başkan yardımcılarını Vali Kıraç'a tanıttı. Akay, "9 Haziran'da yapılan kongremizin ardından yeni yönetim kurulumuzu oluşturduk. Geçmiş dönemde olduğu gibi bu dönemde de Sayın Valimiz'le, İzmir İl Teşkilatı olarak yeni yönetim kurulu olarak iyi diyaloglar içinde  olacağız.Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili bizler üzerimize düşen görevleri sayın valimizin nezdinde elimizden geleni yapmaya hazırız. İzmir bir huzur şehri, her anlamda yaşanacak bir şehir olduğunu biliyoruz, bu şehirde yaşayan kişiler olarak, İzmir için yapılması gereken ve üstümüze düşen tüm görevleri yapmaya hazırız" dedi.

Başkan Akay, "EXPO' nun İzmir' e kazandırılması konusunda Ak Parti İzmir İl Teşkilatı ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızla birlikte, üstümüze düşen tüm görevleri yapmaya hazırız" dedi.

EXPO'yu İzmir'e kazandırmak için çalışacağız

İzmir Valisi Cahit Kıraç kendisini ziyaret eden, Ak Parti İzmir teşkilatının yeni oluşan yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Vali Kıraç, "İzmir'in huzur ve güven vasfını devam ettireceğiz. Dünya projesi EXPO projesi var. Onu da el birliğiyle sizlerle, İzmirlilerle, tüm siyasi partilerimizle el birliği içinde EXPO' yu İzmir' e kazandırmak için çalışacağız. Ben de geçmiş dönemde olduğu gibi yönetiminize yeni katılan arkadaşlarımızla İzmir için uyum içinde çalışacağız" dedi.