İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 400 milyon TL harcayarak yaptırdığı Fuar İzmir'in bugün açılışı yapıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı açılışta merdiven kazası yaşandı. Yürüyen merdivende bir vatandaşın geriye düşmesi sonucu, arkada bulunan CHP'li vekiller de ezilme tehlikesi yaşadı. Yürüyen merdivende Güldal Mumcu ile Mehmet Ali Susam'ın dengesini kaybettiği görüldü.

Fuar İzmir'in açılışında yürüyen merdivende bir vatandaş geriye düşünce, hemen arkasında CHP'li vekillerin de olduğu grup ezilme tehlikesi geçirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Fuar İzmir'in açılışına katıldı. "İzmir'in dağlarında çiçekler açar" marşıyla gökyüzüne yüzlerce balon uçuruldu. Kılıçdaroğlu beraberindekilerle daha sonra fuarı gezdi.

YÜRÜYEN MERDİVENDE EZİLME TEHLİKESİ

Bu arada yürüyen merdivende yaşlı bir vatandaş dengesini kaybetti ve geriye doğru düştü. Yaşanan panik sonrası aralarında İzmir milletvekillerini Güldal Mumcu ve Mehmet Ali Susam da bu sırada dengesini kaybetti. Mumcu'nun ayakkabısı çıkarken yürüyen merdiven durduruldu, kimse yaralanmadı.