Olay, Aliağa İlçesi Kazım Dirik Mahallesi 329 sokaktaki binanın 2’nci katında dün akşam saatlerinde meydana geldi. Yıllardır rap müzikle uğraşan ve çeşitli başarılara imza atan Caner Yahyaoğlu, arkadaşının evine gidip müzik çalışması yapmaya başladı. Bir süre sonra evdeki iki arkadaşına canının sıkıldığını söyleyen genç rapçi duşa girdi.

Duştan çıkan Yahyaoğlu, arkadaşlarına “Fena oluyorum” dedikten sonra yere yığıldı. Genç şarkının iki arkadaşı hemen durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, kalbi duran genç adamı hayata döndürmek için uzun süre çaba sarf etti ancak başarılı olamadı.

Yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybeden talihsiz genç, ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

ALİAĞA YASA BOĞULDU


Televizyondaki bir yetenek yarışmasına katılıp yarı finale kadar yükselen ve 5 albüm çalışması bulunan Caner Yahyaoğlu’nun ölüm haberi Aliağa’yı yasa boğdu. Olayı öğrenen, genç rapçinin hayranları, evinin önünde toplanıp gözyaşı döktü. Bir çok ünlü isim ve grupla da müzik çalışmasında bulunan ve İzmir ile Aliağa’da konserler veren Caner Yahyaoğlu’nun bugün düzenlenecek olan cenaze töreninin ardından ilçede toprağa verileceği bildirildi.

Öte yandan olayla ilgili soruşturma başlatan polisin, olay sırasında evde bulunan Yahyaoğlu’nun iki arkadaşının ifadesine başvuracağı bildirildi.