Bir ay boyunca sürecek olan iftar yemeğine Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı eşi Oya Tatı ile katılırken, CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül, CHP Buca Meclis Üyeleri, Buca Kent Konseyi Başkanı Rezzan Gedik ve Bucalı Muhtarlar'da kendilerini yalnız bırakmadı.
Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, iftar yemeğine katılan yurttaşlara kendi eliyle yemek servisi yaparak Ramazan ayının paylaşma ve birliktelik ayı olduğunu söyledi.

Ramazan ayında sadece iftar ocaklarının kurulmayacağının da altını çizen Başkan Ercan Tatı çeşitli kültürel eğlenceler düzenleyerek de eski ramazanları yaşatacaklarını söyledi. Tatı, "İslam aleminin en önemli aylarından birini yaşıyoruz. Ramazanın bereket, paylaşma ve beraberlik ruhunu yansıtmak ve gelecek nesillerimize taşımak için Bucalı vatandaşlarımızın yanındayız. 1 ay boyunca ocaklarımızda pişen yemeklerimizle iftar açmak isteyen tüm halkımızı bekliyoruz. İlerleyen günlerde de Bucamız'ın çeşitli bölgelerinde eski ramazanları yaşatmak ve hatırlatmak üzere nostalji dolu sürprizlerimiz olacak" dedi.