Burcu Özkan - İZBAN Nergiz İstasyonu'nda intihar olayı gerçekleşti. Gelen yolcu treninin önüne atlayan 17 yaşındaki Ayça K.hayatını kaybetti.

Treni kullanan makinist, olayın ardından yaptığı açıklamada "İkaz ve uyarı düğmesine bastığı sırada kendisini raylara atan kadının hayatını kaybettiğini belirten makinist; Uyarı ve ikaz yaptığımız halde iş işten geçmişti kendisini attı"’ diye konuştu.

Vasiyet mektubu

İntihar eden kişinin özel bir kolejde lise 3. sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Ayça K. olduğu belirlendi. A.K.'nin cenazesi, yapılacak olan otopsinin ardından yakınlarına teslim edileceği öğrenildi. 

Yaşadığı psikolojik bunalım nedeniyle koşarak İZBAN treninin önüne atlayan lise öğrencisi Ayça K.'nin, intiharından önce istasyona yakın olan evine, bir mektup yazıp bıraktığı ortaya çıktı. Ayça K.'nin mektupta, ölümünden kimsenin sorumlu olmadığını, anne ve babasını çok sevdiğini yazdığı, ayrıca kullandığı eşya ile giysilerinin de satılıp, parasının sokak hayvanlarına harcanmasını istediği öğrenildi. Ayça K.'nin son iki yıldır psikolojik sorunlar yaşadığı ve zaman zaman da psikiyatri desteği aldığı ifade edildi. Öğretmenlik yapan anne Ebru K. ile baba Hüsnü Eralp K., tek çocuklarının acı haberiyle büyük üzüntü yaşadı.

İzmir Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapılan Ayça K.'nin cenazesinin, bugün ailesine teslim edileceği ve kentte toprağa verileceği belirtildi.

İZMİR'DEN SON DAKİKA HABERLERİNİ HERKESTEN ÖNCE ALMAK İÇİN SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEBİLİRSİNİZ:

twitter / @haberekspres1

facebook / haberekspres