Olay İzmir'in Konak İlçesi'ne bağlı Saygı Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre dün saat 20.00 sıralarında Burhan K., evde yalnız olduğu sırada yengesi S.K. ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Burhan K., vefat eden kardeşinin eşi olan S.K.'ye pompalı tüfekle ateş etti.

Başından vurulan S.K. kanlar içinde yere yığılırken, aynı silahı kendi başına doğrultan Burhan K. tetiğe basarak intihar etti.

Silah seslerini duyan komşular hemen eve koştu. Durum sağlık ve polis ekiplerine bildirildi. O sırada S.K.'nin oğlu Can K. de eve geldi. Evde anne ve amcasını kanlar içinde yerde gören Can K. sinir krizi geçirdi.

Sağlık ekipleri de yaptıkları incelemede iki kişinin hayatlarını kaybettiğini belirledi. Ekipler Can K.'yi sakinleştirmek için çaba harcadı. Can K. hastaneye kaldırılırken, olay yerine gelen S.K.'nin kardeşleri de sinir krizi geçirdi. Sağlık ekipleri onlara da müdahale etti.

Olay yeri incelemesinin ardından 2 kişinin cesedi morga kaldırıldı.

Burhan K.'nin yaklaşık iki ay önce beyin kanaması geçirdiği ve eşinden boşandığı, 2 de çocuğu olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.