Yaz ayları yaklaştıkça düğün hazırlıkları da artmaktadır. Bu konuda da en büyük telaşlardan olan düğün salonu seçimi ve bu güzel günü ölümsüzleştirecek olan fotoğrafçı seçimidir. İzmir'de düğün fotoğrafçıları arasında da fiyat farkı oldukça fazla olabilmektedir. Her düğün fotoğrafçısı kendi tecrübesi ve kalitesi oranında fiyatlarını arttırabilmektedir. Ancak bu, pahalı olan iyidir düşüncesini haklı çıkarmamaktadır. Birçok düğün fotoğrafçısı izmir'de bu yöntemi düşünerek te fiyatlarını arttırmaktadır. İzmir düğün fotoğrafçıları fiyatları hakkında daha fazla bilgi için www.izmirdugunhikayesi.com u ziyaret edebilirsiniz.

Boyoz denince, Saat kulesi denince, Kordon boyu, Alsancak denince akla gelen güzel İzmir'de genç ve yeteneklere sahip Düğün Fotoğrafçısı İzmir ekibi bu işi layıkıyla yerine getirmektedir. Sizler düğününüzde sadece eğlenmenize bakacaksınız gerisini ve bu günü olabildiğince güzel bir şekilde ölümsüzleştirmek onların işi.

3 yıl önce kurulmuş olan izmir düğün hikayesi ekibi her geçen gün ekibini güçlendirmekte, ekipmanlarını profesyonelleştirmekte ve tecrübesine tecrübe katmaktadır. Genç bir ekibe sahip olmaları yeni trendleri yakalamaları ve çekimlerinde uygulamaları bakımından çok önemlidir. Belirli bir yaşın üzerindeki fotoğrafçılar geleneksel yöntemlerden vazgeçememektedirler. Çünkü yeni teknolojilere adapte olmak zordur. Oysaki gençler zaten bu teknoloji ile büyümektedirler. Ayrıca www.izmirdugunhikayesi.com ekibi izmir'de düğün fotoğrafçıları arasında bir avantaja sahiptir, hepsi fotoğrafçılık alanında akademik eğitim almıştır.

Kısacası; İzmir'de düğününüz varsa veya benzer bir etkinliğiniz var ve fotoğrafçı arıyorsanız tercihiniz İzmir Düğün Hikayesi olsun.