İzmir Bornova'daki kaza geçtiğimiz perşembe günü saat 01.30 civarında meydana geldi. Konak yönüne giden bir ticari araç, o sırada yolda yatan Hüseyin Çınarlı'yı ezerek olay yerinden uzaklaştı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, çarpma nedeniyle evli ve 4 çocuk babası Çınarlı'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Çınarlı'nın yakınları, olay gecesi Çınarlı'nın eğlenmeye gittiğini, en son orada telefonla görüştüklerini ve kendisinden bir daha haber alamadıklarını anlattı.

Konuyla ilgili İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, kazanın biran önce aydınlatılması için talimat verdi. Kazanın faili meçhul bir cinayet gibi değerlendirilmesini isteyen Aşkın, gerekli talimatları verdi. Olayla ilgili cinayet büro ekipleri de çalışma başlattı.

Polis, hafif ticari aracın plakasının belirlenmesi için mobesa kayıtlarını inceleme altına aldı.

KAZA ANI KAMERADA

Bu arada, kazanın yakındaki bir işyerinin güvenlik kamerası ile olduğu gibi görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntülerde, sendeleyerek yol ortasına kadar gelip oturan Çınarlı'yı gören bir otomobil sürücünün durup Çınarlı'nın yanına gitmek için manevra yaptığı sırada, hızla gelen siyah hafif ticari aracın Çınarlı'ya çarparak olay yerinden uzaklaştığı görüldü.