İzmir'de 14 Şubat gecesi bir kadın Kubilay Mahallesi'nde yanmıştı. Çığlıkları duyan kadınlar vatandaşlar evlerinden çıkınca yanan bir kadın görmüştü. Vatandaşlar kadına hemen battaniye atarak onu söndürmüş olay yerine de hemen polis ve sağlık ekiplerini çağırmışlardı.

Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede genç kadının hayatını kaybettiğini belirlerken, kadını üzerinden ise 23 yaşındaki Hülya Tekbey adına düzenlenmiş bir kimlik çıktı. Ancak ekipler yaptıkları araştırmada kimliğin sahte olduğunu belirledi. Kadının kimliğinin belirlenmesi için de ceset İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Polis ekipleri olayın bulunduğu sokak üzerindeki güvenlik kameralarını incelemeye alırken, kayıp başvuruları üzerine de yoğunlaşıldı.

Yapılan araştırmada kadının kimliğinin 23 yaşındaki Nazerin Korkut olduğu belirlendi. Korkut'un elinde ve tırnak altlarında benzin izine rastlanırken, genç kadının kendisini yakarak öldürdüğü üzerinde duruldu. Öte yandan ekipler genç kadının üzerinden sahte kimlik çıktığı için terörle bağlantısı olup olmadığını araştırmaya da başladı. Korkut'un cenazesi memleketine gönderilirken, ekiplerin olay hakkındaki incelemeleri ise sürüyor.