İlginç evlenme teklifi İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde meydana geldi. 28 yaşındaki Özer Ekinci, 4 aydır birlikte olduğu sevgilisi 25 yaşındaki Melda Acundaş'a evlenme teklif etme kararı aldı. Ekinci, bunun için ise inanılmaz bir yöntem seçti.

Her şeyi en ince ayrıntısına kadar planlayan genç, kız arkadaşı ile Gaziemir-Torbalı arasındaki yolda ilerlerken, birden önündeki araç ile yol verme konusunda tartışmaya başladı.

Daha sonra iki araç da arabalarını yol kenarına çekerek durdurdu. Melda Acundaş sevgilisine kavga etmemesini söylerken, Ekinci ise araçtan inerek diğer gençlerle tartışmaya başladı. Bunun üzerine diğer araçtaki gençler sopalarla ve yumruklarla Ekinci'ye vurmaya başladı. Bunun üzerine genç kız çığlıklarla yardım istemeye başladı ancak genç kızın yardım çağrısına kimse koşmadı. Daha sonra genç yere düştü. Diğer gençler de çıkardıkları kuru sıkı tabanca ile iki el ateş etti. Bunu gören genç kız ağlayarak şoka girdi. Bu anlar ise başka bir gencin telefonu tarafından saniye saniye kaydedildi.

Daha sonra genç kız sevgilisinin yanına giderek hüngür hüngür ağlamaya başladı. O sırada ise olay yerine polis geldi. Polisi gören genç daha fazla olayı uzatmadan montunun altındaki "Benimle evlenir misin bal küpüm?" yazılı tişörtü gösterdi.

Bununla ikinci şoku yaşayan ve neler olduğunu anlamaya çalışan genç kız, genç adamın tek taşı cebinden çıkartıp uzatmasıyla şaşkına döndü. Yaşadığı şok nedeni ile arkadaşlarından su isteyen genç kız, daha sonra da evlilik teklifini kabul etti.

Polis ekipleri olay yerinden ayrılırken, bu ilginç evlilik teklifi de gündeme oturdu.