İnciraltı Demokrasi Meydanı'nda saat 20.30'da başlayan konsere İzmirliler akın etti. Meydanın çevresindeki yollarda trafik sıkışıklığı yaşandı. Onbinlerce kişinin izlediği konserde engelli izleyiciler de unutulmadı, onlar için ayrı bir tribün yapıldı. Fanta Fençlik Festivali kapsamındaki İzmir konserinde ilk olarak özellikle gençlerin hayranı olduğu Emre Aydın sahne aldı. Genç şarkıcı, rock müzik tutkunlarını şarkılarıyla doyasıya eğlendirdi. "İzmir 7-8 yıl önce nasılsa şimdide aynı coşkuyu hissettim" diyen Emre Aydın, sevenlerine güzel anlar yaşattı. Konser süresince sevenleri tarafından cep telefonu ve fotoğraf makineleriyle görüntülenen Aydın, kendisi de kamerasıyla seyircileri görüntüledi, bunları facebook ve twitter'da yayınlayacağını söyledi.

Konserin ikinci bölümündü ise saat 22.00'de Tarkan sahne aldı. Sahneye asansörle çıkan Tarkan, son çalışması "Aşk Gitti Bizden" ile başladığı programında birbirinden hareketli parçalarıyla alanı dolduran hayranlarını coşturdu. İki saat sahnede kalan Tarkan, "Benim tek ilacım sahne. Sahneyi çok seviyorum. Bütün gün heyecanla sizlerin karşısına çıkmayı bekliyordum. Hatta beklerken heyecandan bazen agresifleştiğim oldu. Bu yüzden benim sizden başka hiç kimseyle işim olmaz" diyerek "İşim Olmaz" şarkısını sevenlerine armağan etti. Konser süresince 4 kostüm değiştiren Tarkan, sahne performansıyla da büyük beğeni topladı.

Konsere gelenler evlerine dönebilmek için de büyük mücadele vermek zorunda kaldı, trafik sıkışıklığı nedeniyle saat 02.00'ye kadar meydandan ayrılamadı.