İzmirli çocuklar, Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenlediği birbirinden renkli etkinliklerle eğlenceye doyacak.

23 Nisan Perşembe ve 24 Nisan Cuma günü Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştirilecek iki günlük şenlik saat 12.00’da başlayacak. Şenlikte meydana özel oyun parkurları ile Keloğlan Masalları Köyü kurulacak. Gerçek boyutlarıyla kurulacak köyde hem çocuklar hem de ebeveynleri keyifli vakit geçirecek.

Keloğlan Masalları televizyon serisinin sevimli kahramanlarının yer alacağı köyde ayrıca Bilgecan Dede’nin evi ve Kara Vezir’in şatosu da olacak.
Bilgecan Dede ve Tilkican Dede, skeçleriyle çocukları masal aleminde yolculuğa çıkaracak. Keloğlan Masalları Köyü ve etkinliklerinin saatleri 12.00, 15.00 ve 16.00 olacak.

23 Nisan Perşembe günü saat 14.00’te İzmir Büyükşehir Belediyesi Çocuk Korusu bir konser verecek. Saat 18.00’de başlayacak Keloğlan Masalları Müzikali, şarkıları ve danslarıyla çocuklar olduğu kadar büyükler içinde de görkemli bir gösteriye dönüşecek.

Şenlikte animasyon gösterileri ve yüz boyama etkinliğinin yanı sıra  çocuklara pop-corn, parmak şeker ve macun ikramı yapılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da katılacağı şenlikte çocuklar eğlenceye doyacak.

Doğal Yaşam’ı görmeyen kalmasın!

Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sürprizleri sadece Gündoğdu Meydanı’ndaki şenlikle sınırlı kalmayacak. 20-26 Nisan tarihleri arasında İzmir Doğal Yaşam Parkı’nı ziyaret eden çocuklardan (0 – 15 yaş)  giriş ücreti alınmayacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 3. kez düzenlediği “Renklerle Doğal Yaşam Parkı” konulu resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri, 25 Nisan Cumartesi günü yine Doğal Yaşam Parkı’nda düzenlenecek şenlikle verilecek. Törenin yanı sıra yüz boyama, lunapark oyunları, top havuzu, şişme oyun parkı, animasyonlar, hulahop zinciri, kırkayak, dev Jenga, dev Twister, oturarak balon patlatma, Limbo dans yarışması, merdiven golf oyunlarıyla çocuklar şenlik havasında bir gün yaşayacak. Yarışmada sergilenmeye layık görülen 50 resim de gün boyunca Doğal Yaşam Parkı’nı ziyaret edenlerin beğenisine sunulacak.