Etkinliğin son gününde çocuklar şarkılara eşlik etti, bol bol dans ederek doyasıya eğlendi. Masal okuma etkinliğine yıl boyunca bin 500 çocuk katılırken, çocuklar 7. sezonda tekrar bir araya gelmeyi sabırsızlıkla beklediklerini ifade ettiler.

Bozyaka Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte,  Praksis Müzik Grubu şarkılarıyla, Duvara Karşı Tiyatro Topluluğu mini oyunları ile günü renklendirirken, Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği Mandolin Grubu da çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

Karabağlar ilçesindeki ilköğretim grubu öğrencilerinin katıldığı Masal Çarşambaları etkinliği  6 yıldan bu yana aralıksız 'Çalıkuşu Çocuk Kitaplığı'nda devam ediyor. Bu program kapsamında bir yıl boyunca Karabağlar'da yaklaşık bin 500 çocuk masal okuma etkinliğine katılarak yazarlarla tanıştı, okudukları kitapları yorumlama şansı buldu. Çocuklar, bu fırsatı kendilerine sağlayan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'na teşekkür ederken, 7. sezonda tekrar bir araya gelmeyi sabırsızlıkla beklediklerini ifade ettiler.