Genel seçimler ve gündemdeki siyasi konular hakkında konuşan Özkan "Aydınlık günler çok yakın" mesajı verdi. Başkan Akpınar da Atatürk'e ve Cumhuriyet'e sonuna kadar sahip çıkacaklarını söyledi.
 
YOĞUN KATILIM

Karşıyaka Okur, Kent, Kültür ve Sanat Derneği ile Karşıyaka Demokrasi Akademisi tarafından ortaklaşa düzenlenen söyleşi Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi. Etkinliğe yaklaşık bin kişi katıldı. Sevenlerinin büyük ilgisi ile karşılanan Gazeteci-Yazar Tuncay Özkan, söyleşinin ardından katılımcılarla bol bol fotoğraf çektirdi.
 
ÖRNEK OLACAĞIZ

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Karşıyaka, Türkiye'nin aydınlık yüzüdür. Barışın ve hoşgörünün kenti Karşıyaka, batıdan doğuya bir umut ışığı ve örnek olmaya devam edecektir.
Atatürk değerlerini en iyi anlatan ve yaşatan kentte yaşıyoruz. 1923'ün kuruluş felsefesini anlayamayanlar, 2023 vizyonunu göremeyecekler. Karşıyaka olarak, Türkiye'ye önemli ve örnek mesajlar vermeye devam edeceğiz" dedi.
 
BİRLİK OLMALIYIZ

Uzun yıllar cezaevinde kaldıktan sonra özgürlüğüne kavuşan Gazeteci-Yazar Tuncay Özkan, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini ve gidişata dur demek için herkesin birlik içinde olması gerektiğini söyledi. Özkan "Karanlık günler yaşıyoruz. Birlik olursak, beraber hareket edersek bu zorlukları aşacağız. Ülkemizi aydınlık günlere taşıyacağız. Umut en kıymetli değerdir. Hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin" dedi.