Gondol Restorant'ta düzenlenen etkinliğe Damlacık Lions Kulübü Başkanı Ayşe Uğurlu, üyeler, Yalı Mahalle Merkezi gönüllü kadınları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de yer aldığı yaklaşık 150 kişi katıldı. Dayanışma ve yardımlaşma yemeğinden elde edilen gelirle 4 üniversite öğrencisine burs verileceği belirtildi. Etkinlikte ayrıca, tanınan şarkıcı Mikrop Hikmet, Ersin Kuşkanat, Fatma İşcan, Şahin Meral, Atacan Ozan ve Şirret Bacı da sahne aldı. Gün sonunda hep bir ağızdan 10'ncu Yıl Marşı söylendi.

'Güzel bir gelecek bırakacağız'

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Her apartmanın bir üniversiteliye burs vermesi, geleceğimiz için iyi bireyler yetiştirmemiz anlamına gelir. Karşıyakalılar bunu daha da geliştirdi ve artık sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, taksi durakları, meslek odaları da ihtiyaç sahibi üniversitelilere burs veriyor. Ülkemizdeki en büyük sorun eğitim. Torunlarımıza bırakacağımız güzel bir gelecek, maldan mülkten daha yararlı olacaktır. Bunun için çalışıyoruz. Sizlerin burslarıyla okuyan öğrencilerden biri mutlaka bu ilçeyi, bu kenti ve bu ülkeyi yönetecek. O zaman ne kadar faydalı bir iş yaptığımızı daha iyi göreceğiz" dedi.
Damlacık Lions Kulübü Başkanı Ayşe Uğurlu da Karşıyaka Belediyesi'nin Her Apartman ile Bir Öğrenci Okutuyoruz Projesi'nin eğitime büyük katkı sağladığını söyledi. Kulüp olarak eğitime önem verdiklerinin altını çizen Uğurlu, desteklerinin süreceğini belirtti.