Altyapı sorunlarıyla boğuşan Örnekköy, Zübeyde Hanım ve İnönü mahalleleri, Karşıyaka Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar sonucunda modern bir görünüme kavuştu. Vatandaşların öneri ve taleplerini dikkate alan belediye ekipleri, 3 mahallede 8 bin metrekare beton ve 10 bin metre kare asfalt yol çalışması yaptı. Bozulan kaldırım ve parke taşları yenilendi. Mahalle sakinlerini toz ve çamurdan kurtarmak için de altyapı çalışmalarına tamamlandı. Kanalet ve bordürler yenilendi. Yürütülen çalışmalar, Karşıyakalıların da yüzünü güldürdü.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da çalışma yapılan yerleri gezerek incelemelerde bulundu, vatandaşlarla sohbet ederek önerileri dinledi. Zorunlu olarak yenilenen mahallelerde, yeşil alan çalışması da yapan Karşıyaka Belediyesi, Örnekköy ve İnönü mahallelerine 3 bin metrekare yeşil alan ile birlikte yeni parklar kazandırdı. Parkların içindeki çocuk oyun alanları da elden geçirilerek modern görünüme kavuşturuldu. Örnekköy'e modern bir basket sahası daha kazandırıldı.

'Tüm mahallelere eşit hizmet'

Karşıyaka'yı daha modern bir kent haline getirmek için çalışmalara ara vermediklerini söyleyen Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Karşıyaka'mızı vatandaşlarımızla birlikte yönetiyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talepler ve öneriler doğrultusunda çalışmalarımıza yön veriyoruz. Daha güzel, daha modern ve huzurla yaşanabilir bir Karşıyaka oluşturmak için gece gündüz demeden, hep aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çalışmalarımız Karşıyaka'mızın tüm mahalle ve bölgelerinde eşit şekilde sürecek" dedi.