Kaçan şüpheliler polis tarafından yakalanırken, otomobilde küçük çaplı maddi hasar oluştu. Şüphelilerden birinin Yüksel'in hırsızlık yaparken yakalattığı ve kendisini tehdit ettiği öne sürülen komşusu olduğu belirtildi.

Bugün saat 03.00 sıralarında, tornacılık yapan Duran Yüksel'in 7373 sokak numara 94'teki evinin önüne park ettiği 35 KCD 38 plakalı otomobili, üzerine benzin dökülerek yakılmak istendi. Aracın kundaklanmak üzere olduğunu görenlerin bağırması üzerine şüpheliler Yetiş Terlemez (27) ve Aydın Terlemez (24) olay yerinden kaçmaya başladı. Otomobilin alev alan bagaj kısmı mahalle sakinlerince söndürüldü. Polis, olay yerinden kaçan 2 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin bir süredir Yüksel'den 6 bin lira istedikleri, vermediği için otomobilini yakma teşebbüsünde bulundukları iddia edildi.

HIRSIZLIK YAPARKEN YAKALATTI, TEHDİT EDİLDİ

Duran Yüksel'in amcası Ramazan Yüksel, "Yeğenim, komsusu olan Yetiş Terlemez'i, hırsızlık yaparken yakalattı. Terlemez, 11 bin liralık kefaletle serbest kaldı. Bu paranın yarısını yeğenimin ödemesi konusunda baskı yaptı. Ödemeyince de `evini ve arabanı yakarım' diye tehdit etti. Sonunda da arabayı yaktılar" dedi. İki şüpheli nöbetçi savcının talimatıyla serbest bırakılırken, olayla ilgili evrakların adliyeye gönderileceği belirtildi.