Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde Salsa öğrenen minik dansçılar, ilk kez katıldıkları Türkiye Dans Sporları Federasyonu Salsa Yarışması’ndan şampiyonluk kupasıyla döndü. Sadece üç aydır yarışmaya hazırlanan minikler, kısa zamanda yeteneklerini gösterdi ve ilk ulusal başarılarına ulaştı. Yedi yaşındaki Sudenaz Gezgin, Bekir Baran Okay, Nurmina Arslan, Ege Tosun, Dicle Derin Akar ve Arda Kaya, üç çift olarak girdikleri yarışmadan birincilik, üçüncülük ve dördüncülük dereceleriyle ayrıldı.

Eğitmenleri Ahu Acar’la üç ay boyunca salsa yapan Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün minik dansçıları, Marmaris’te büyük bir başarıya imza attı. Türkiye Şampiyonluğu’nun yanı sıra üçüncülük kupasını kaldıran ve dördüncülük derecesini de alan minik dansçılara mutluluklarını Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’la paylaştı.
   
Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde, gençlerin yelkenden basketbola, futboldan dansa kadar çok çeşitli dallarda spor ekinliklerine katıldıklarını ifade eden Başkan Tartan şöyle konuştu:
   
“Ulusal ve uluslararası yarışmalarda gençlerimizin getirdiği başarılar toplumun geleceğine büyük bir umut ışığı yakıyor. Çocuklarımız sadece spor yapmıyor, bir yandan sevgiyi, dostluğu ve dayanışmayı da yaşıyor. Bu yaşlarda edinilen dostluklar hiçbir zaman unutulmaz. Çocuklarımızı kutluyor ve başarılar diliyorum.”