Menderes Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin genel görünümüne yönelik boyama çalışması başlatıldı. İlçenin gerekli görülen noktalarında duvarlar belediye ekipleri tarafından beyaza boyanıyor. Hem temizlik açısından hem de düzgün görünüm kazanılması açısından gerçekleştirilen çalışmalar hız kesmeden sürdürülüyor.

'Genel görünüme önem veriniz'


Çalışmalar hakkında bilgi veren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "İlçe genelinde başlattığımız çalışmalar kapsamında gerekli gördüğümüz mahalle ve sokaklarımızda duvar boyama çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Amacımız kötü görüntünün oluştuğu noktaları düzenli hale getirmek. Bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğü'müze bağlı ekiplerimiz kireç boyama yöntemiyle sokak sokak boyama çalışmalarını gerçekleştiriyor. Yapılan çalışmalarla Menderes'imiz daha düzenli bir hal alıyor" dedi.

Çalışmalar 46 mahallede yapılacak

Vatandaşların bu çalışmadan memnun olduklarını da ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Boyama çalışmalarımız için herhangi bir süre belirlemedik. Çalışmalarımız devamlı olacak. 46 mahallemizde bu çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımız uygulamadan oldukça memnun. İlçemizde kötü görünüme son vermek için her türlü çalışmayı gerçekleştirmeyi sürdüreceğiz" diye konuştu.