Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası İzmir Şubesi, Bornova Belediyesi'nin desteğiyle düzenlediği toplantıda oda üyeleri, fikir alışverişinde bulundu. Toplantıya Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır da katılırken, "Meslek odalarına destek olmalarının da görevleri olduğunu söyledi.

Bir süredir eğitim faaliyetlerine ağırlık verdiklerini söyleyen Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası İzmir Şubesi Başkanı Feyzullah Topçu, "Mesleğimizin gelişimi, meslektaşlarımızın kendilerini geliştirip çağa ayak uydurmaları için düzenlediğimiz eğitim toplantılarımızda en büyük sıkıntımız salon bulmak oluyor. Bornova Belediye Başkanımız Kamil Okyay Sındır, eğitim toplantılarımızda bize bütün salonlarını açtı. Bunun için kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır ise, belediye meclisi üyeleri arasındaki Kudret Yiğit, Hüseyin Hamamcılar, Muammer Uluocak ve Sadık Çağlayan'ın, Bornova'dan İl Genel Meclisi'ne seçilen Yeşim Tekoğlu ile, Bornova Belediye Başkan Yardımcısı Lütfü Tavşanlı'nın da mali müşavir olduğunu için mesleğe çok uzak olmadığını belirtirken, "Salon tahsis ederken, bunu belediyenin asli bir görevi olarak görüyorum" dedi.
Memleket sorunlarına çözüm üretmenin de meslek odalarının asli görevi olduğunu bu nedenle belediye ile odaların işbirliğinin öneminin arttığını belirten Başkan Sındır, "Bornova Belediyesi olarak bundan sonra da üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz" diye konuştu.