Kaza, bugün saat 06.30 sıralarında, Anadolu Caddesi Santral Durağı karşısında meydana geldi. Harmandalı'dan Karşıyaka yönüne giden, içinde 5 kişinin bulunduğu, sürücüsünün kimliği belirsiz ve iddiaya göre, aşırı hızlı olan 35 KA 5697 plakalı otomobil, önünde giden, 33 yaşındaki Abdulaziz Demirci yönetimindeki motosiklete çarptı. Havaya fırlayıp otomobilin ön camına çarpan Demirci, ardından asfalt zemine savrulup yerde yaklaşık 40 metre sürüklendi. Otomobilin altında bir süre giden motosiklet ise alev alıp tamamen yandı. Başındaki kask iki parçaya bölünen evli motosiklet sürücüsü Abdulaziz Demirci, ağır yaralandı. Sürücünün yol kenarına çektiği otomobilde bulunanlar ise durdurdukları bir minibüse binerek kaza yerinden kaçtı.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENECEK


Yoldan geçerken kaza yapan araçları ve yerde kanlar içinde yatan yaralı Demirci'yi görenler, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerinin müdahalelerine rağmen, Demirci kaza yerinde yaşamını yitirdi. Trafik ve Olay Yeri İnceleme Şubesi ekiplerinin kaza yerindeki incelemelerinin ardından Demirci'nin cesedi Karşıyaka Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Kaza yerinden kaçan sürücünün kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı. Çevrede bulunan işyerlerinin güvenlik kameralarının inceleneceği belirtildi.

Alev alıp tamemen kül olduğu için plakası belirlenemeyen motosiklet ile kazada hasar gören otomobil, çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Otomobilin F.D.'ye ait olduğu, ancak kimin kullandığının araştırıldığı bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.