11 ayın Sultanı Ramazan’a özel hazırlıklarını tamamlayan Özdilek Alışveriş Merkezi, birbirinden özel eğlenceleri, yaratıcı Atölyeleri, Ramazan’a  özel iftar menüleri ve erzak paketleriyle Ramazan’ı karşılıyor.

Bu sene Ramazan eğlencelerini iftardan sonra başlatacak olan Özdilek’te her haftasonu cumadan başlayacak eğlencelerle eski ramazanlar canlandırılacak. Hacivat&Karagöz Gölge oyunları ile ramazan akşamları renklenecek.  Nostaljik kostümlerle pamuk şeker ve osmanlı macunu ikramlıkları ve Cumbalı ramazan evi ile eski ramazan sokakları hatırlanacak.  İftarlar açıldıktan sonra da bir Özdilek klasiği olan soğuk şerbet ikramı tüm ziyaretçilere ikram edilecek.

Ramazan'a özel menüler


Özel Şef Aşçılarının Ramazan’a özel olarak hazırladıkları menülerle de dikkat çeken Özdilek Restoran’da farklı lezzetler oluşturuldu. Izgara menüden, Hünkar beğendiğe, mantarlı piliç soteden, zeytinyağlılara kadar farklı iftar menülerini müşterilerinin beğenisine sunan Özdilek fasıl dinletisiyle de iftar akşamlarını  ayrıca renklendirecek.

Bu mübarek ay dolayısıyla tüm İzmirlilerin Ramazan’nını kutlayan Özdilek İşletme Müdürü Hakan Büyükmanav, Ramazan gelmeden tüm hazırlıklarımızı tamamladık, Ramazan ayına özel dekore edilen ve ışıklandırılan reyonlarımızda  gıdadan, temizliğe, Züccaciye’den giyime özel ramazan fırsatları başlattık dedi.

Özellikle Ramazan’da etkinliklerimiz, ihtiyaç sahiplerini sevindirmek isteyenler için her bütçeye uygun erzak paketlerimiz ve iftar menülerimiz  ile Ramazan’ın tadını bizde ziyaretçilerimiz ile birlikte yaşayacağız dedi ve tüm İzmirlileri Ramazan’da da Özdilek’e davet etti.