Olay, dün saat 16.30 sıralarında 6789 sokak 4 numara önünde meydana geldi. İkinci el ev eşyası alım satımı yapan 29 yaşındaki Suat Karadaş, 31 yaşındaki Fuat Karadaş ve 24 yaşındaki Mevlüt Karadaş kardeşler eşya yüklemek için verilen adrese gitti. Kamyonetlerinin apartmanın otoparkına park etmek isteyen Karadaş kardeşlere, aynı apartmanın 3'ncü katında oturan 61 yaşındaki Kerem Tuna müdahale etti. Tuna, kamyoneti kendi aracının yerine park ettiklerini söyleyerek çekmelerini istedi. Bunun üzerine Kerem Tuna ile Karadaş kardeşler arasında tartışma çıktı. Tartışmaya Tuna'nın oğlu 32 yaşındaki Veysel Azat Tuna ile eşi 60 yaşındaki Nesrin Tuna'nın da katılmasıyla, iki taraf arasında sopa ve tabancanın kullanıldığı kavga çıktı.

Kavga sırasında Nesrin Tuna ve oğlu Veysel Azat Tuna tabancayla göğüslerinden, Kerem Tuna ve karşı taraftan Suat Karadaş ise sopayla başlarından yaralandı. Yaralılar Karşıyaka Devlet Hastanesi, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Ege Üniversitesi Hastanesi'ne götürülüp tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyiye gittiği bildirildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine çok sayıda polis ekibi olay yerine ve hastanelere giderek kavgayla ilgili araştırma başlattı. Olayda tabancayı kimin kullandığının belirlenmesi için soruşturma devam ediyor.