Çalışma kapsamında drenaj sistemi ve yollar tamamen yenileniyor. Elektrik ve haberleşme hatları da yeniden yol kazılmasını gerektirmeyecek şekilde düzenleniyor. Pınarbaşı Kemalpaşa Mahalle Muhtarı Koray Doğru, çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Doğru, “Büyükşehir ve Bornova belediyemize bize çok ihtiyacımız olan hizmetleri getirdikleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesi’nin uyumlu çalışmasıyla ilçedeki sorunlar tek tek çözülüyor. Pınarbaşı’ndaki vatandaşların taleplerini dikkate alan Bornova Belediyesi, bölgedeki alt yapı sisteminin düzenlenmesi için Büyükşehir Belediyesi’yle ortak bir çalışma yürütüyor. Pınarbaşı’ndaki ana caddelerdeki çalışma kapsamında Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri drenaj sistemi ve yolları yeniledi. Bu kapsamda elektrik ve haberleşme kabloları da herhangi bir arıza durumunda yolun yeniden kazılmasını gerektirmeyecek şekilde düzenlendi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Buğra Gökçe ile birlikte çalışmaları yerinde denetledi.

Pınarbaşı Kemalpaşa Mahalle Muhtarı Koray Doğru, çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Doğru, “Büyükşehir ve Bornova belediyemize bize çok ihtiyacımız olan hizmetleri getirdikleri için teşekkür ediyorum. Bölgemizin önemli ihtiyaçları vardı. Sağolsun Bornova Belediye Başkanımız Olgun Atila, yerinde gelip çalışmaları inceliyor. Fikirleriyle bize destek oluyor” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da, “Pınarbaşı’ndaki ana caddelerde önemli bir düzenleme çalışması başladı. Drenaj sistemleri de yenileniyor. Bu sayede bütün altyapı çalışmaları bir kalemde bitmiş oluyor. Pınarbaşı’ndaki vatandaşlarımızın daha iyi koşullarda yaşaması açısından çok faydalı bir çalışma oldu” dedi.