11 ayın Sultanı Ramazan'a Özel hazırlıklarını tamamlayan Özdilek Alışveriş Merkezi, birbirinden özel eğlenceleri, yaratıcı Atölyeleri, Ramazan'a  özel iftar menüleri ve erzak paketleriyle Ramazan'ı karşılıyor.

Bu sene Ramazan eğlencelerini iftardan sonra başlatan Özdilek'te her hafta sonu Hacivat&Karagöz Gölge oyunları ile ramazan akşamları renkleniyor. Nostaljik kostümlerle pamuk şeker ve Osmanlı Macunu ikramlıkları ve Cumbalı ramazan evi ile eski Ramazan sokakları hatırlanıyor. İftarlar açıldıktan sonra da bir Özdilek klasiği olan soğuk şerbet tüm ziyaretçilere ikram ediliyor. 

Menülerimiz Ramazan'a özel


Özel Şef Aşçılarının Ramazan'a özel olarak hazırladıkları menülerle de dikkat çeken Özdilek Restoran'da farklı lezzetler oluşturuldu. Izgara menüden, Hünkar beğendiğe, mantarlı piliç soteden, zeytinyağlılara kadar farklı iftar menülerini müşterilerinin beğenisine sunan Özdilek, fasıl dinletisiyle de iftar akşamlarını  ayrıca eğlenceli geçiriyor.

Bu mübarek ay dolayısıyla tüm İzmirlilerin Ramazan'ını  kutlayan Özdilek İşletme Müdürü Hakan Büyükmanav, "Ramazan gelmeden tüm hazırlıklarımızı tamamladık,  Ramazan ayına özel dekore edilen ve ışıklandırılan reyonlarımızda  gıdadan, temizliğe, züccaciyeden giyime özel Ramazan fırsatları başlattık" dedi.