Gelenekselleşen eğlencede sahne alan sanatçılar, şovlar eşliğinde Gürçeşmelilere unutulmaz bir gece yaşattı. Gürçeşme Remzi Selvi Parkı’nda düzenlenen şenlik Roman Ateşi grubunun dans gösterisiyle başladı. Darbuka ve klarnet müziği eşliğinde sahnelenen gösteriye izleyiciler de danslarıyla katıldı.

Şenlikte sahne alan Komedi Dans Üçlüsü de birbirinden komik parodileriyle izleyenleri kahkahalara boğdu. Sergiledikleri renkli tiplemelerle güldüren ekip, seyircilerden büyük alkış aldı. Şenlikte eğlence Roman Müziği’nin güçlü seslerinden Çılgın Cemal’le sürerken, Gürçeşmeliler şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Popstar yarışmasıyla tanınan şarkıcı Seda'nın da sahne aldığı gece, arabesk müzik sanatçısı Taner Solak’ın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla sürdü. Eğlencenin doruk yaptığı geceye doyamayan Gürçeşmeliler geç saatlere kadar şarkılara eşlik ederek dans etti.

GELECEK YILLARA

İzmir Çağdaş Romanlar Derneği Başkanı Halit Keser, bu yıl üçüncüsünü düzenlenen Gürçeşme Şenliği’ne katkıları nedeniyle Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a teşekkür etti. Şenlik sayesinde güzel bir gece yaşandığını belirten Keser, “Konak Belediyesi şenlik boyunca bize destek oldu. Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirmenin gururunu yaşadığımız bu şenliğin gerçekleşmesinde destekleri olan başta Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlerleyen yıllarda bu şenliği daha da güzelleştirerek çok daha geniş katılımlı hale getireceğiz” dedi. Keser, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş adına teşekkür plaketini Başkanvekili Burhan Yılmaz’a verdi.