Sporcuların kazandıkları ödüllerle gururlandıklarını belirten Başkan Selvitopu,  gençlerin spor yapmaları için yeni tesisler yapacaklarını belirterek amaçlarının toplumsal sporu geliştirip 7'den 70'e herkesi spora teşvik etmek ve halk sağlığına katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

Karabağlar Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcuları Ezgi Bayır, Elif Soytürk, Devran Eroğlu ve Oğuzhan Soytürk, karate müsabakalarında kazandıkları madalyaları Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'na getirdi. Karabağlar Belediyesi Spor Müdürü Sinan Baydar, Spor Kulübü Başkanı Yenal Saruhan, Antrenör Mansur Uludağ, spor komisyonu üyeleri ve sporcu ailelerinin de hazır bulunduğu törende Başkan Selvitopu çocukları başarılarından dolayı kutladı.

'Spora teşvik edeceğiz'


Başarılı olan sporculara her zaman destek olacaklarını belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar'da 7'den 70'e herkesi spora teşvik etmek için projeler geliştirdiklerini ve bu kapsamda spor tesislerini artırmayı amaçladıklarını söyledi. Karabağlar Belediyesi'nin diğer spor dallarında da başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını belirten Başkan Selvitopu, 'Sporcular için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız. Amacımız çocuklar, yetişkinler, kadınlara ve gençlere spor yaptırarak sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağlamaktır. Önümüzdeki dönemde kapalı ve açık spor alanlarını arttıracağız. Ayrıca yüzme havuzu ve buz pateni tesislerini de Karabağlar'a kazandırmayı amaçlıyoruz.' dedi.

Milli Takım'a seçilmek istiyorlar


Başkanın elinden hediyelerini alan Karabağlar Belediyesi karate takımı sporcuları da bu imkanı kendilerine sağlayan Başkan Selvitopu'na ve tüm idari ekibe teşekkür etti. Önümüzdeki günlerde Aliağa ve Denizli'de turnuva düzenleneceğini belirten minik sporcular, buralarda ki müsabakalarda da madalya sözü verirken, önümüzdeki yıl  düzenlenecek Türkiye şampiyonasında hedeflerinin Milli Takım'a seçilerek Karabağlar'ın adını tüm Türkiye'ye duyurmak olduğunu söylediler.