Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, Altındağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Genel Kurul toplantısında, Altındağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na bina yapılması için arsa tahsisi sözü verdi. Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Genel Başkan Vekili Selahaddin Hünü, binayı da kendilerinin üstleneceğini söyledi.

Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, Altındağ esnafının ortak ihtiyacı olan binanın yapılabilmesi için arsa tahsis etme sözü vererek, "Altındağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanımız Mehmet Semerci bizim meclis üyemizdir. Bu arsa esnafımızın müşterek ihtiyacı olduğu için gönülden ve içten söz veriyorum. Kendisiyle birlikte ihtiyacınız olan arsa için Altındağ'daki bütün alanları tarayacağız. Kefalet Kooperatifimizin işine yarayacak bir alan bulduğumuzda bunu belediye meclisimizin onayına sunarak seve seve tahsisini yapacağız. Belediyemiz esnafımız için elinden geleni yapmaya hazırdır" dedi.

Başkan Sındır'a arsa tahsisi sözü için çok teşekkür eden TESKOMB Genel Başkanvekili Salahaddin Hünü, arsa tahsisi sözü için Başkan Sındır'a teşekkür etti.

Altındağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin başkanlığına mevcut başkan Mehmet Semerci yeniden seçildi. Yönetim Kurulu üyeliklerine seçilenlen arasında ise Ahmet Akçiçek, Kemal Akyıldız ve Necdet Albayrak yeraldı.