CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkan vekili Murat Ekinci ile Konak İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tarık Akbaba, Başkan Tartan ile yerel seçimlere kadar sürecek olan yol haritası üzerine fikir alışverişinde bulundu. Gençlik kollarının ekim ayında gerçekleştirmeyi planladığı 'Büyük Gençlik Şöleni' için destek isteyen gençler Başkan Tartan'a teşekkür etti.
Gençlere, kendi siyasi yaşamını anlatarak örnekler veren Başkan Tartan, yaşam koçluğu yapmaya hazır olduğunu belirterek, "Gençlere deneyimlerimizi aktaracağız, onlar bizleri örnek alacak" dedi.
Görev sürelerinin iki dönem ile sınırlandırılması konusunu hatırlatan Başkan Tartan, bu konuyu gündeme getirmesinin en önemli nedenlerinden birinin de gençlerin önünü açmak olduğunu söyledi. Başkan Tartan, "5 yıl daha yaparız, ondan sonra makamları aralarında kadınların da olduğu gençlere bırakırız. Bunu söyleyince rahatsız olanlar var. Ben görev süremi iki dönem ile sınırlandırdım, gençlerin önünü açacağım. Bu tabi insanları rahatsız ediyor" diye konuştu.