Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Buca Kent Konseyi'nin çalışmalarının İzmir'deki diğer kent konseylerine ışık tuttuğunu söyledi.
Buca Gölet alanında Buca Kent Konseyi üyeleriyle bir araya gelen Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, yıl içersindeki çalışmaları  ve izlenimlerini konsey üyelerine aktardı. 

Buca Kent Konseyi'nin İzmir hatta Türkiye'ye örnek işler yaptığını savunan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, "Sizlerle birlikte hareket etmekten dolayı çok mutluyum. Birbirinden çalışkan ve özverili üyelerimizle aynı yolda yürümek bana gurur veriyor. Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum" dedi.

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ile birlikte çalışma faaliyetlerinin rotasını çizen Buca Kent Konseyi Başkanı Rezzan Gedik, Başkan Ercan Tatı ile çalışmanın büyük bir şans olduğunu dile getirdi. Gedik, "Diğer ilçelere nazaran çok şanslıyız. Onların arkalarında kimseleri olmayabilir, belki de laf olsun diye hizmet verebilirler ama bizim her zaman yanımızda Başkanımız Ercan Tatı var. O yüzden çok şanslıyız. Bizlere zaman ayırıp çalışmalarımız içersinde yer alıyor. Desteğini hiç esirgemiyor" diye konuştu.