Açılışta Yeni Türkü sahne alarak sevilen şarkılarını seslendirdi. Uygun fiyatlarla hizmet veren Teras Park'ta vatandaşlar eşsiz körfez manzarası eşliğinde çaylarını yudumlayabilecek, sabah kahvaltılarını ya da akşam yemeklerini yiyebilecek.

Teras Park'ın açılışına Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, eşi Bahriye Karabağ, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Projenin açılışı kurdelesi Başkan Karabağ, vatandaşlarla birlikte kesti. Açılışın ardından Yeni Türkü sahne aldı. Sevilen şarkılarını seslendiren grubun, performansı vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçeye yeşil alanlar kazandırmak için çalıştıklarını söyledi. Teras Park'ın 6635 metrekare alan üzerine kurulduğunu bunun 4000 metrekarelik bölümünün yeşil alan olduğunu belirterek, 'Teras Park, eşsiz bir Körfez manzarasına sahip bir alan. Vatandaşlarımızın yürüyüş yapabilecekleri, dinlenebilecekleri, körfez manzarasıyla kahvaltılarını yapabileceklerini, öğle ve akşam yemeklerini yiyebilecekleri bir mekan yarattık. Teras Park, gerçek muhteşem bir yaşam alanı oldu. Buraya gelenler eşi, benzeri bulunmayan körfez manzarasını kuş bakışı izleyebilecek. Gerçekten, hemşehrilerimin nefes alabilecekleri bir park. Ulaşım da oldukça kolay. Çevreyolundan Bayraklı çıkışını takip ederek bu yaşam alanına kolaylıkla ulaşılabilir. Bu proje İzmir'e ve Bayraklımıza hayırlığı uğurlu olsun' dedi.

Ağaçlar korundu

Hizmete girmesiyle kısa sürede Bayraklı'nın simge noktalarından biri haline gelen Teraspark'ta vatandaşlar muhteşem İzmir manzarasında sohbet edip, vakit geçirmenin keyfini sürüyor. Ayrıca Teras Park'ın restoran-kafe bölümünde uygun ve kaliteli fiyatlarla yemek yeme imkanı sunuluyor. Çocuk oyun grubu, banklar ve geçiş yolları yer aldığı Teras Park şimdiden kentin cazibe merkezi olmayı hedefliyor.
Bayraklı sırtlarındaki muhteşem körfez manzarasına hakim 75. Yıl Mahallesi'nde, Bayraklı Belediyesi tarafından yapılan Teras Park, vatandaşların rahat nefes alabileceği yepyeni bir yaşam alanı... 6 635 metrekare alan üzerine kurulan Teras Park projesinde 4 bin metrekarelik yeşil alan oluşturuldu.