Gazeteci yazar Tuncay Özkan'ın iki günlük İzmir ziyareti kapsamında, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'ı da makamında ziyaret etti. Ziyarette CHP Çiğli İlçe Başkanı Selim Utku Gümrükçü, ilçe kadın kolları yönetimi, meclis üyeleri ile partililer hazır bulundu. Tuncay Özkan, gerek Çiğli'de gerek İzmir'de önemli çalışmalar yürütülmesi hususunda bir gazeteci yazar olarak elinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduğunu belirtti.

Ziyaret sırasında Başkan Arslan, belediye olarak yürütülen hizmet ve projelere ilişkin bilgi verirken, görüşmede güncel meselelerle ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu. Yerel seçimler sonrası siyasi ve toplumsal gelişmeleri değerlendiren ve yerel seçimler sonrası görevi devralan Başkan Arslan'ı bu mücadelesi ve azmi için kutlayan Tuncay, "Yerelde başarıyı hak etmek önemli bir başarıdır. Yeni dönem belediye başkanı olarak iyi ve başarılı işler yapacağınızdan eminim. Sizler halkın oylarıyla bu makamlara geldiniz. Göreviniz hayırlı uğurlu olsun, yolunuz aydın olsun. Gazeteci yazar kimliğimle halkımızın meselelerine elimden geldiği kadar dokunmaya, bana verilen görevi yürütmeye hazırım" dedi.

Gazeteci Yazar Tuncay Özkan ile ülke gündemine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Başkan Arslan, "Bu ülke toplumsal olarak zor günler yaşıyor. Büyük sıkıntılar var ve bunları bizlere duyuran çok değerli basın emekçisi arkadaşlarımız var. Tuncay Özkan gibi değerlerimiz sayesinde haberlere doğru kaynaklardan ulaşabiliyoruz. Bizim için önemli olan halkın yararına iyi ve başarılı işler yapabilmek" diye konuştu.