Yanında uyuşturucuyu sıvılaştırmakta kullandığı sanılan kola kutusu parçası, çakmak ve enjektör bulunan A.Y.'nin vücuduna yüksek dozda eroin enjekte ettiği sanılıyor. A.Y.'nin yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.

Olay, bugün saat 01.00 sıralarında İsmail Sivri Sokak'taki bir kafede meydana geldi. İstanbul'dan İzmir'e ziyaret için gelen A.Y., Bostanlı'da buluştuğu arkadaşıyla birlikte bir kafede oturdu. Arkadaşıyla uzun süre sohbet eden A.Y. bir süre sonra kalkıp tuvalete gitti. Tuvalette uzun süre kalan A.Y., kafe çalışanları tarafından baygın halde bulundu. Çalışanlar, 112 Acil Servis ekiplerinden yardım isteyip, polise haber verdi.

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yanında uyuşturucuyu sıvılaştırmakta kullandığı sanılan kola kutusu parçası, çakmak ve enjektör bulunan, bilinci kapalı olan A.Y.'yi Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne götürdü. Kolundan yüksek dozda eroin enjekte ettiği sanılan A.Y. yoğun bakım ünitesine alınırken, hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, A.Y.'nin yanında bulunan arkadaşını, ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.