İzmir Güzelbahçe'deki ormanlık alanda bir kişinin kemikleri bulundu. Yapılan incelemede bulunan kemiklerin ailesi tarafından 9 Temmuz'da kayıp başvurusu yapılan Salim Dönmez olduğu öğrenildi. 38 yaşındaki adamın cinayete kurban gittiği belirlendi.

Olay 26 Ekim'de ortaya çıktı. Bir kişi jandarmayı arayarak köpeğinin insana ait kafatası bulduğunu bildirdi. Olay yerine giden jandarma ekipleri bölgede arama çalışması başlattı. Aramada insana ait kafası olmayan bir iskelet bulundu. Yapılan kazıda da cesede ait olabilecek bir pantolon bulundu.

Pantolonun cebinde bulunan cüzdandan Salim Dönmez'e ait kimlik ve kredi kartları çıktı. Ancak kesin kimliğin belirlenmesi için iskelet İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Bu arada Salim Dönmez hakkında kayıp başvurusu yapıldığı ortaya çıktı. Bunun üzerine DNA testi için aileden örnek alındı.

Yapılan incelemede kemiklerin Salim Dönmez'e ait olduğu kesin olarak belirlendi.

Güvenlik güçleri Dönmez'in en son görüştüğü üç arkadaşını gözaltına aldı. İfadesine başvurulan üç kişinin çelişkili açıklamaları dikkat çekti. Adliyeye sevk edilen üç kişiden ikisi adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, S.C. ise tutuklandı.