Köyün kalkınması ve güzelleşmesi için yapılan çalışmalar sayesinde köyün sokakları tertemiz ve pırıl pırıl oldu. Çocuk yaşlı demeden tüm köy halkı sokaklarının güzelleşmesi için ellerine fırçaları alarak çalışmalara tam destek verdiler.

Urla Belediyesi ressamı tarafından boyanan köy çeşmesi, köy kahvesi ve trafosu köylüden tam not aldı. Belediye Başkanı Sibel Uyar'a teşekkürlerini sunan köy halkı "Sibel kızımız, Başkanımız biz ne istersek yapıyor. Bizlere üretici pazarı kurdu, stantlar yaptı. Köye gelen turistler için seyir alanı yaptı. Geçen hafta bizlere Urla'nın en güzel yerlerini gezdirdi. Talep ettiğimiz kursları açmaya başladı. Şimdi de köyümüzü güzelleştirmek için elinden geleni yapıyor. Her şey için çok teşekkür ederiz." dediler.

Köyümüze sahip çıkacağız

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ise köy halkı ile birlikte köyün duvarlarını ve evlerini boyadı. Hep birlikte köyümüze sahip çıkacağız diyen Başkan Uyar, Urla'nın köylerinin tarihi dokusunu bozmadan güzelleştirme ve kalkındırma çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Köy Kahvesi'nde Kadıovacık halkı ile bir araya gelerek sohbet eden Uyar, kadınlara Sasalı Hayvanat Bahçesi'ni gezdirme sözünü de verdi.
Urla Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü öncülüğünde imece usulü gerçekleştirilen çalışmaya, Belediye'nin Fen İşleri, Temizlik İşleri, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'nün yanı sıra Kadıovacık Köy Muhtarı Nazif Çakıroğlu ve köy halkı destek oldu.