Sevilen sanatçıları ve grupları her Çarşamba akşamı İzmirliler ile buluşturan Aşık Veysel Sanat Günleri, Grup Abdal konseri ile son buldu. Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Amfi Tiyatrosu'nda İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği konsere her zaman olduğu gibi ilgi yine yoğundu. Grubun kendine has üslubuyla kanun, gitar, keman ve bağlama eşliğinde seslendirdiği türküler büyük beğeni topladı.
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'nın vatandaşların arasında izlediği konser,  duygulu olduğu kadar coşkulu anlara sahne oldu. Amfi tiyatroyu dolduran binlerce türkü sevdalısı Grup Abdal'a hep bir ağızdan eşlik etti. Hareketli türkülerde ise coşku dolu görüntüler ortaya çıktı. Omuz omuza halaylar çekildi. Anadolu'nun dört bir yanına ait halk türkülerini seslendiren grup hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

3 ayda 9 konser


17 Haziran'da Şükriye Tutkun Konseri ile başlayan Aşık Veysel Sanat Günleri'nde daha önce sırasıyla Erkan Oğur & İsmail Hakkı Demircioğlu, Hasan Yükselir, Grup Karmate,  Makbule Kaya, Taksim Trio, Erdal Erzincan & Kayhan Kalhor ve Servet Kocakaya hayranları ile buluşmuştu.