Mel Gibson tarafından yönetilen film Amerika Birleşik Devleti’nde çekilmiştir. Savaş vadisi izle ile sizlere bu filmi her yerden izleyebileceksiniz. Film Amerika Birleşik Devleti’nde yayımlanmış olsa da geniş bir kitleye hitap ederek tüm Dünya’da yankı uyandırmıştır. Andrew Garfield, Sam Worthington, Luke Bracey, Teresa Palmer, Hugo Weaving, Rachel Griffiths ve Vincg Vaughn ile zenginleştirilen oyuncu kadrosu askeri bir macera filmini konu almaktadır. Mükemmel efektler ve kurgusunda ki yaratıcılık ile birçok filmin aksine kendinden söz ettirmeyi başarmıştır.

Bakasını Bekleyen Genç Bir Doktor

İkinci Dünya savaşı sırasında yaşanılan bir takım olayları beyaz perdeye aktaran filmi Hacksaw Rigde izle seçeneği ile online bir şekilde izleyebileceksiniz. Kahramanımız olan Doss ömrünün yarısını babasının Birinci Dünya Savaşı’ndan gelmesini beklemek ile geçirmiştir. Bu sırada bir çok arkadaşını kaybetmiştir. Filmin başlarında Doss arkadaşları ile serseri bir gençlik dönemi geçirse de komutanlık görevine getirilmeden önce aynı zamanda da başarılı bir doktordur. Doss evlilik dönemlerinde ise ateşli bir silahı taşımayı ret ettiği için belirli bir süre tutuklanmıştır.

Yaşananlar tarafından mahkum düşürülen kahramanımız Okinawa Savaşı’na zorunlu olarak gönderilmesine karar verilmiştir. İnsanları öldürmeyi ret eden ve onur madalyasına laik görülen bir komutanın çevresinde geçmektedir film. Yaptığı stratejik hamleler ve ilerlediği başarılı yolda kurtarması gereken insanlar vardır kahramanın bunları yaparken de en büyük yemini kimseyi öldürmeden başarmaktır. Film askeri bir durumu konu alsa da içerisinde bulundurduğu macera ve aksiyon ile pek çok kişi tarafından heyecanla takip edilmiştir.

 Savaş Vadisi Türkçe dublaj izle seçeneği ile sizler askeri konusu olan bu filmi heyecan ile izleyebileceksiniz. Andrew Knight ve Robert Schenkkan tarafından yazılan film otoriteler tarafından yazılan en iyi askeri filmlerden biri olarak lanse edilmektedir. 2016 yılında yayımlanmış olmasına rağmen kısa bir sürede 40 milyon $ gişe hasılatı yapmıştır. Hollywood Film Awards ile başarısını taçlandıran film toplamda iki ödül alarak kısa süre de mükemmel bir başarıyı yakalamıştır.