Bir kesim için radyo dinlemek artık eskide kalan bir durum ve onun yerini alan çok sayıda alternatif mevcut gibi görünüyor da olabilir. Önceki dönemlere bakıldığında insanların radyoyu iki sebeple dinlediğini görebiliyoruz. İlk olarak o dönem için "ajans" olarak tabir edilen haberlere ulaşabilmek ve en bilindik şekli ile müzik dinleyebilmek için insanların radyonun başına geçtiğini söyleyebiliyoruz. Günümüzde bu iki gereksinimi de karşılayabileceğiniz çok sayıda başka alternatif mevcut gibi görünüyor. Ama her radyo dinleyicisinin çok iyi bildiği bir şeyden de söz edilmesi gerekiyor. Radyo dinlemek çok ama çok ayrı bir keyif ve bu keyiften hiç kimsenin mahrum kalmaması gerekiyor. Böyle söylüyor olmamızda sektörde kaliteli işlerin altına imza atan radyo istasyonlarının da etkisinin bir hayli fazla olduğunu göz ardı etmemeliyiz.

Slow Türk radyoculuk sektöründe biraz önce de bahsettiğimiz gibi keyif ve haz almanıza olanak sağlayan nadir radyo istasyonları arasında gösterilebilir. Bu işi hakkını vererek yapan ve ilkeli yayıncılık anlayışından kati surette taviz vermeyen radyo kanalı bu sayede günümüzde en çok dinlenen radyo kanallarından birisi olmayı da başarmıştır. Bu başarının ulusal çapta elde edildiğini de göz önünde bulundurursak ne denli büyük bir işin altına imza atıldığını daha net şekilde kavrayabiliriz. 1992 yılından bu yana yayınlarına devam eden radyo istasyonu tecrübe ve birikim bakımında da oldukça zengin bir geçmişe sahip ve bu tecrübelerini günümüzdeki başarılı yayıncılığın ortaya çıkmasında kullanıyor gibi görünüyor. İsminde de anlayabileceğiniz gibi yayın akışının ağırlıklı olarak slow tarzda müzikler çerçevesinde oluşturan radyo, böylelikle geniş bir kitleye hitap etme şansına da kavuşmuştur.

Slow Türk biraz olsun kafa dinlemek ya da duygusal anlarını şarkılarla paylaşmak isteyenler için ideal mecralardan bir tanesidir. Gün içerisinde her zaman için aynı ruh hali ile hayatımıza devam edemiyoruz. İster isemiz duygu değişimleri yaşıyor, yeri geldiğinde öfkeye kapılıp hiddetleniyoruz, yeri geldiğin de ise duygusal bir yapıya bürünüveriyoruz. Slow Türk ise hangi ruh halinde olursanız olun kendinizden bir şeyler bulabileceğiniz kadar başarılı bir radyo istasyonudur diyebiliriz.

Hafta içi her gün sabahın erken saatlerinde mikrofonunun başına geçerek dinleyicisi ile buluşan "Didem" enerjik yayınını ile uyku mahmurluğundan kurtulamamışlar için son derece yararlı ve eğlenceli bir yayın gerçekleştiriyor. Bu içten ve samimi tarzı sayesinde de birçok kişinin favori programcılarından bir tanesi haline de gelmeyi başarmıştır. Bunun yanı sıra gün içerisinde sizleri rahatlatıp biraz olsun huzur ile buluşturma görevini üstlenen "Haluk Sarıtaş" ise bir nevi herkesin duygularına tercüman olarak keyifli bir 4 saatlik dilimi sizlerle paylaşıyor. Eğer ki gündelik yaşamda eğlenceli vakit geçirmek ve bunu müzik eşliğinde yapmak isterseniz sizlere tavsiyemiz kesinlikle 95.3 frekansını açarak Slow Türk yayınları ile buluşmalısınız. Nice aşk şarkılarını dinlemek için diğer radyo kanallarına : http://radyodinlesem.net/ bağlantı adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.