Bayraklı Belediyesi, Atatürk'ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs gençlik haftasında muhteşem bir festivalin altına imza atmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl ilki düzenlen ve özellikle gençler tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan Gençlik ve Spor Festivali'nin ikincisi 19-21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Festival 19 Mayıs Pazartesi günü saat 15.00'da Havuz Düğün Salonu'ndan Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'na "Ata'ya Saygı" yürüyüşüyle başlayacak. Saat 17.00'da ise Mustafa Kemal Spor Salonu'nda adrenali yüksek bir dizi etkinlik düzenlenecek. Aynı gün Bayraklı sahilde zumba gösterileri, freestyle basketbol, akrobasi futbol şov gibi birçok ilgi çekecek etkinlik gençleri buluşturacak. Festival kapsamında ünlü sanatçı Emre Aydın, 19 Mayıs akşamı saat 20.30'da Bayraklı sahilde şarkılarını gençler için söyleyecek.

Gönüllü gençler aranıyor

Festivalin ikinci gününde ise saat 16.30'da Cihat Kora Anadolu Lisesi Tiyatro Grubu'nun "İstanbul Efendisi" isimli tiyatro gösterisi olacak. Saat 19.00'da ise Postacılar Mahallesi Büyük Park'ta Soğuk Heykel Atölyesi, grafiti, power extreme rampa şov, beat bang crew gösterileri olacak. Mustafa Özarslan, saat 20.30'da Onur Amfi Tiyatro'da bir konser verecek.

Festivalin son günü olan 21 Mayıs'ta ise festivalin kapanış yürüyüşü yapılacak. Gençler saat 18.30'da Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'ndan Bayraklı sahile yürüyecek. Sahide farklı müzikler eşliğinde etkinlikler düzenlenecek. Saat 20.30'da düzenlenecek rap konseriyle festival son bulacak.
Öte yandan Bayraklı Belediyesi, festivale katkı sağlamak için gönüllü gençleri bekliyor. Belediyenin Gençlik Masası tarafından başlatılan, "Gönüllü gençler" kampanyasına katılmak isteyenler (0) 232 477 20 00 numaradan 356 dahiliyi ya da 0536 034 97 88 numaraları arayarak bilgi alabilir.