Havuz Düğün Salonu'ndaki konserde ilk olarak belediyenin Türk Sanat Müziği Korosu sahne aldı ardından da konuk sanatçı Elif Güreşçi şarkılarıyla kimi zaman gözleri yaşarttı kimi zaman da dinleyicileri coşturdu.

Anneler Günü özel konseri Bayraklı Havuz Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Konsere ilgi yoğun oldu. Bayraklı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu konserin ilk bölümünde sahne aldı. 68 kişiden oluşan dev koro hüzzam, kürdilihicazkâr, hicaz, muhayyerkürdi, uşak ve nihavent makamlarından şarkıları salonu dolduran vatandaşlarla birlikte seslendirdi. Konserin ikinci bölümünde ise TRT Sanatçısı Elif Güreşçi çıktı. Güreşçi güzel sesiyle birbirinden güzel Türk Sanat Müziği şarkılarını peş peşe seslendirdi. Özellikle konsere gelen annelere unutulmaz bir gece yaşattı. 

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, 'Elif Hanım'a çok teşekkür ederiz. Bir annesiniz. Pazar günü annelerimizin günü. Sizin nezdinizde tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyorum. Bugün bizi burada sizinle buluşturan esas nedeni sizi izlerken arkanızda resmine sürekli baktığım Atatürk olduğunu asla unutmayalım. Zübeyde Hanım başta olmak üzere çocuklarını kaybeden bütün anneleri buradan saygıyla anıyoruz' dedi.