Ankara'da sokaklarda söylediği şarkılarla başarı merdivenlerini ırmanan Koray Avcı, Didim'de Sensation Beach Club'ta sahneye çıktı. Yeni şarkıları ve yorumladığı şarkıları ile hayranlarına seslenen Koray Avcı, sahne performansıyla göz doldururken, esprileriyle de güldürdü. Koray Avcı'yı dinlemeye gelen yaklaşık 1500 kişi, sanatçının şarkılarına eşlik etti. 2 saat sahnede kalan Koray Avcı, seyircilerinin karşısına, giydiği siyah şalvar ve siyah tişört ile çıktı. Avcı, sahnede rahat ve samimi tavırlarıyla dikkat çekti.

"BAYRAK, VATAN VE ATATÜRK"

Konserinde 'Hoş Geldin', 'Neriman', 'Her Yerde Sen Varsın', 'Sen' ve 'Unutamam' şarkılarını seslendiren Koray Avcı, Neşet Ertaş, Müslüm Gürses, Volkan Konak, Halil Sezai, Ahmet Kaya ve Onur Akın gibi birçok sanatçının eserlerine de yer verdi. Alevi  inancında olduğunu ifade eden Avcı, şöyle konuştu:

"Biz insan severiz. Hiçbir şekilde ayırt etmeyiz. 'Bana dokunmayan yılan bin yaşasın' sözünü asla kullanmam. Sahip çıkmayana saygı duyarım ama dostluk etmem. Ezelden beridir 3 şeye sahip çıkmışımdır; Kimse benim bayrağımı indiremez, kimse vatanıma söz edemez, Atatürk'ümü kimse unutamaz."

Avcı daha sonra Atatürk'ün sevdiği 'Bülbülüm altın kafeste' adlı şarkıyı söyledi. Konserini 'Sen' adlı şarkısıyla sonlandıran Avcı, Didimli sevenlerine gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür etti.