Aliağa Belediyesi Konservatuarı bünyesinde çalışmalarını sürdüren ve bugüne kadar binlerce gence tiyatroyu hem öğreten hem sevdiren Aliağa Belediye Tiyatrosu (ALBET)  3 Temmuz Salı akşamı izleyenleri kahkahaya boğacak.

Aliağa’da her oyunu büyük ilgi gören ve turnede oynadığı oyunlarla izleyenlerden tam not alan ALBET 3 Temmuz akşamı Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde Müjdat Gezen’in eseri müzikli güldürü oyunu Gırgıriye’yi sahneleyecek.

Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelenecek 2 perdelik Sulukule müzikalini ALBET Genel Sanat Yönetmeni Demet Saka yönetecek, 21 ALBET oyuncusunun sahneleyeceği oyun 3 Temmuz Salı akşamı Saat 20,30’da başlayacak.  


BAŞKAN OĞUZ; AMATÖR OYUNCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ

Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Aliağa’da kültür ve sanatı sevdiren ALBET’in binlerce cocuğa ve gence kültür sanatı sevdirdiğini belirterek, “Adeta bir okul gibi faaliyet gösteren konservatuarımızla Çağdaş Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan bir kuşak yetişiyor. Aliağa Belediye Tiyatromuza bu anlamda çok önem veriyoruz. Amatör oyuncularımızın her sahne gösterisindeki performanslarıyla gurur duyuyoruz. Oyuncularımızın Gırgıriye oyununu da başarıyla sahneleyeceklerinden şüphem yok. Tüm halkımızı bu güzel şölene bekliyorum” dedi.