Bu panda ayısı kung fu dövüş sanatının hastasıdır. Bunla ilgili her şeyi merak eder ve kung fu’yu öğrenmek ister. Ancak bir panda ayısının vücudu ne kadar el verişli olabilir ki? Hantal ve kilolu vücudu yüzünden hep bu sanattan mahrum kalır. Po hantal vücudunun yanında hemen hemen Çin’deki en tembel hayvan olarak seçilmiştir. Ancak film sırasında Po’ nun samimi halleri hepimizi ekran başına kilitleyecek. Barı vadisinde bir sabah savaş olacağı duyurulur. Herkes korku ve telaşlı bir bekleyişe girer. Bu savaştan onları sadece bir kişi kurtarabilecektir. Bu kişide aranan bir tek özellik vardır. Kung fu panda 2 full izle ile eğlenceli dakikalar geçireceğizdir.

Lego filmi full izle ile yepyeni bir maceranın kapıları bizlere açılacaktır. Legolar dünyasında son derece sıradan bir hayat yaşayan Emmet bir gün dünyanın kahramanı olabileceği bir fırsat yakalar. Lego dünyası kötü bir lego tarafından idare etmekte ve bu kötü lego ülkeyi birbirine düşürmek istemektedir. Yıkım hareketini başlatmak isteyen kötü legoya karşı bir şeyler yapacak olan Emmet bir gün MasterBuilder ile tanışır. Bu tanışma tamamen yanlışlıkla olmuştur ama Emmet bu yanlışlığı fırsata çevirmeyi başarır. Ülkenin kahramanı olabilmek için 4 kişilik bir ekip kurar. Bu ekip çok güçlü ve eğlenceli bir ekiptir.  Ekibin amacı baştaki kötü lego yüzünden 4 bir yana parçalanan evreni eski haline getirmektir.

Cesur brave izle ile Merinda’nın hayatına tanıklık edeceğiz. Merinda,  kral ve kraliçenin çılgın ama bir o kadar da yetenekli kızıdır. Merinda’ nın kader anlayışı herke farklıdır. Kaderin kendi ellerinde olduğuna inan Merinda’ya birçok kişi karşı çıkacaktır. Kızıl saçlı, yetenekli kız Merinda verdiği kararlarla düzeni alt üst eder. Ama yine de gerçeklerle yüzleşip, cesaretinden hiçbir şey kaybetmez. Merinda bir gün ülkedeki bilgili bir kadına ilerde neler olacağını sormaya gider. Onu bekleyen kötülükleri öğrenir. Ama yine de pes etmeyen Merinda tüm bu sorunların altından kalkabilecek midir acaba?