Digitürk, ayrıcalıklar dünyası olarak ülkemizde uzun yıllardan bu yana hizmet veren özel bir yayın kaynağıdır. Kurulduğu günden bugüne dek sürekli bir gelişim halinde olan Digitürk, bu gelişimi üyelerine de en iyi şekilde aksettirmektedir. Digitürk aboneleri, Digitürk’ün bu gelişiminden en iyi şekilde faydalanmaktadırlar. Son zamanlarda Digitürk’ün en dikkat çekici hizmetlerinden biri Digitürk Play özelliğidir. İnternet aracılığı ile Digitürk keyfi yaşatan Digitürk Play, sanal platformda yayın izlemenize olanak sağlayacaktır. Böylece Digitürk üyelik sözleşmenizi farklı bir boyuta taşımış olacaksınız. Dilerseniz Digitürk üyelik esnasında ekstra olarak Digitürk Play aboneliği de alabilirsiniz. Ayrıca Digitürk tarafından birçok aboneye hediye olarak ya da deneme amaçlı Digitürk Play hakkı tanınmaktadır.

Play özelliği, Digitürk’ün internet alanında ne kadar başarılı olduğunu gözler önüne sermektedir. Eğer Digitürk Play hizmetlerinden yararlanırsanız artık maçları kaçırma gibi bir derdiniz de olmayacak. Arkadaş ortamınızda, bir kafede ya da herhangi bir ortamda internet bağlantınızın olması durumunda Digitürk izlemeye devam edebilirsiniz. Digitürk Play için özel olarak seçilen yayınları da yine internet üzerinden kaliteli bir şekilde izleyebilirsiniz.

Digitürk üyeleri, çok sayıda kanalı tek bir çatı altında bulma şansı elde ederler. Bu kanallar arasında film kanallarını ayrı bir kefeye koymakta fayda olacaktır. Digitürk’te çok sayıda film kanalının yanı sıra diğer kanallarda da film yayının olması, film severlerin oldukça işine gelmektedir. Günün her saati izleyecek film bulabileceğiniz Digitürk, bu bağlamda çok aktif bir platform olarak dikkat çeker. Ailenizle, arkadaşlarınızla ya da sevdiklerinizle beraber film keyfi yaşamak için Digitürk abonesi olmanız yeterlidir. Dilerseniz bu filmleri tek başınıza da seyredebilirsiniz. Özellikle evde tek başınıza kaldığınızda film izlemek çok daha eğlenceli olur. Işıkları kapatıp atıştırmalık bir şeyler hazırladıktan sonra ekran başına kurulduğunuzda kendinizi çok rahat hissedersiniz. Telefonunuzu sessize aldıktan sonra dış dünyayla bağlantınızı koparabilir ve evde sinema keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Şimdiden kulağa oldukça hoş geliyor öyle değil mi?

Vizyonda yer alan ya da vizyondan yeni inmiş çok sayıda film Digitürk üyeleri için özel olarak yayınlanmaktadır. Digitürk üyelik başlangıcında size özel film seçeneklerinden uygun koşullarda yararlanabilirsiniz. Film kanallarını seçmeniz durumunda film kültürünüzü olabildiğince geliştirme şansı elde etmiş olursunuz. Daha önce izlemediğiniz ya da duymadığınız filmleri Digitürk film servisi sayesinde izleme şansınız olur. Hayatınıza yeni bir yön verecek ya da sizi kendisine hayran bırakacak birçok film, Digitürk film kanallarında sizleri bekliyor olacak. Tarihi filmler sayesinde bilgi ve birikiminiz artacak, aşk filmleri sayesinde duygusal bir yoğunluğa erişecek, aksiyon filmleri sayesinde ekran başında hop oturup hop kalkacaksınız. Digitürk film kanallarında her zevke ve her yaşa uygun çok sayıda film yer almaktadır.

Digitürk, yakın tarihin en önemli markalarından biri olarak kabul edilmektedir. Teknolojiyi ayağımıza kadar getiren bu ayrıcalıklar dünyası, bizi ve sevdiklerimizi bir araya toplama görevini de üstlenmiş bulunmaktadır. Ekran başında tüm aile ya da tüm arkadaş çevresi olarak toparlandığımızda paylaşacak çok şeyimiz olduğunu görebiliriz. Teknoloji, doğru kullanıldığında insanları gelenek ve göreneklerinden alıkoymaz, aksine insanların daha fazla paylaşımda bulunmasına vesile olur. Digitürk, bunun için verilebilecek en iyi ve en ideal örnek olarak dikkat çeker. Tüm ailenin televizyon başında toplanması, tıpkı eski günlerdeki gibi sıcak bir ortamın oluşmasına vesile olacaktır. Bu da teknolojinin aslında ne derece faydalı olduğuna en büyük işaretlerden biridir. Eğer Digitürk’ünüz varsa aileniz ve sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz çok şeyiniz de var demektir.